onsdag 27 januari 2010

Reception




kl






Gårdagkvällens reception var fantastisk. Platsen för tillställningen var "Circolo di Lettura e Conversazione", som under mitten av 1800-talet var plats för ett läse- och diskussionssällskap. Våningen var fortfarande till stora delar inredd med originalmöbler, vilket ni kan se exemplifieras i bilderna.

Kvällens underhållning bestod av levande musik med skönsång och pianospelande med en repertoar bland annat bestående av Chopin.




Även maten för kvällen var till belåtenhet (risotto och flott lasagne!) och inte heller denna kväll behövde vi vandra hemåt på fastande mage. Bobcatsss-tårtan skars upp av Ruud Bruyns, konferensens grundare som idag är den sista keynote speakern.

Arrangörerna hade valt att dela upp lärare och studenter för maten - något varken vi eller Alen och Magnus tyckte var så bra, med tanke på att konferensens syfte är att blanda studenter och forskare för att båda ska ges möjligheter till erfarenhetsutbyte. Efter maten blandades dock alla igen och vi fick tag i konferensens arrangör Anna Maria Tammaro för en liten fotosession.

I kortkatalogen i Circolo di Lettura e Conversazione:s bibliotek hittade vi för övrigt en gammal bekant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar