lördag 26 januari 2013

Avslutningsceremonin


Dagens konferens var väldigt intensiv. Många av oss kunde inte kolla på någon paperpresentation idag eftersom vi skulle öva inför vår egen presentation med Barcelona. Det var kul att på något sätt se att sammarbetet börjar ta form på ett annat sätt, i och med att vi nu har träffats och kunnat prata med varandra. Under avslutningsceremonin höll pappa BOBCATSSS ett tal och den förde även med sig en positiv överraskning för oss, men jag tror främst för Mikael som fick uppskattning för sitt paper. Det var dock några som inte var studenter som vann priset för konferensens bästa paper.

Vår presentation gick bra, publiken uppskattade verkligen vår hemsida. Så bra jobbat alla som har varit med och skapat den!

Efter presentationen överlämnade Ankara och Köpenhamn BOBCATSSS flaggan till oss, vilket var lite förvirrande därför att vi inte hann repa in den delen.  Jag hoppas på att vi kommer lägga upp lite bilder från dagen inom en snar framtid, de är dock inte i min ägo. 

Tillslut var det dags för ett erfarenhetsutbyte, där vi fick mycket intressant information från Ankara och Köpenhamn.

1 kommentar:

  1. Vad kul! Alen har lagt upp bilder och filmer under Dokument i PingPong. Har inte sett dem än men ladda gääärna upp här! Kul med avslutning på topp. Bra jobbat allihop!

    SvaraRadera